sponsorer p2p summit 2013

Platinumsponsor

Visma Proceedo

Visma Proceedo effektiviserar dina processer för avtalshantering, inköp, beställning och fakturahantering. Våra Saas-lösningar täcker hela processen – från behov till betalning. Proceedo är en e-handelstjänst för stora privatägda företag och offentlig sektor.

 

 

 

Guldsponsor

Pagero

Pagero utvecklar, marknadsför och levererar molntjänster för att kommunicera digitala affärsdokument, så som elektroniska fakturor och betalningar. Vi erbjuder skalbara lösningar för små, medelstora och stora företag och organisationer med lokal eller global närvaro. Våra kunder har tillgång till Nordens snabbast växande nätverk för enkel, säker och kostnadseffektiv kommunikation med andra företag, oberoende av affärssystem. Vi samarbetar även med andra nätoperatörer på marknaden samt leverantörer av affärs- system och finansiella tjänster. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Helsingfors och Dublin.

 

 

Silversponsor

Evry

EVRY har fler än 350 SAP-konsulter inom koncernen med ett konsultnätverk som sträcker sig över landsgränserna.

Ett av EVRYs kärnområden är Procure-2-Pay. Med vår unika SmartPROCURE-2-PAY produktsvit och några av Nordens främsta konsulter inom SAP Logistik, SRM och Finans hjälper vi våra kunder att strömlinjeforma och automatisera sina processer och fokusera på värdeskapande aktiviteter. Vi drar nytta av många års erfarenhet av strategi- och affärskonsulting, förändringsledning och djupa kunskaper från många skiftande industrier.

Vår paketerade lösning för att hantera inköp, fakturascanning och -godkännanden är designad från grunden med fokus på automatisering, användarvänlighet och flexibilitet, allt i syfte att sänka ditt företags TCO. En dedikerad produktorganisation inom EVRY strävar efter kontinuerlig innovation och förbättring med en bas i SAP standard, och arbetar i nära relation till våra kunder där vi uppmanar till aktivt deltagande i att forma framtida releaser av vår produktsvit.

EVRY är certifierad SAP Partner, erbjuder hostade P2P-lösningar och BPO i tillägg till vår produktsvit, och driver ett av Nordens största VANs (Value Added Network).